NUESTRO DÍA A DÍA

NOTICIAS

RELACIONADAS CON QUESO MAHÓN MENORCA

El formatge Mahón- Menorca amb l’esport

El Formatge Mahón-Menorca és el patrocinador oficial de les següents curses i esdeveniments organitzats per Elitechip:

Travessa de Cala Galdana

Per la VIII edició de Trail Menorca, els participants, podien degustar formatge Mahón-Menorca als 15 avituallaments de la cursa, a més cada participant tenia una mostra de formatge a la seva bossa de corredor i també es va obsequiar els guanyadors de les diferents categories, amb un lot de productes.

El formatge Mahón-Menorca patrocina la cursa 10/5 Milles Ciutat de Maó.
La VI edició d’aquesta cursa es va celebrar el 29 de maig del 2021, al Port de Maó. El premi pels guanyadors va ser 10 quilos i 5 quilos de formatge Mahón-Menorca, respectivament.

Col·laboració amb el Golf Son Parc
el 14 d’agost on es va obsequiar amb formatge als guanyadors del VII Trofeu de Golf Queso Mahón-Menorca.